Verlichting

Of u nu een woning, een bedrijfshal of appartementen complex gaat bouwen of verbouwen, Bossenbroek & Veldman Elektrotechniek heeft de vakkennis in huis en de monteurs om dit goed uit te voeren. Zo geven wij u de keuze uit veel soorten installatie mogelijkheden die aansluiten op uw budget.

Elektrotechniek als meerwaarde voor uw uitstraling. Met name verlichting geeft een extra impuls voor het welzijn van de mens. Of dat nu in een winkelomgeving of kantooromgeving is, de verlichting is uitermate geschikt om op een behoefte in te spelen.

Wij leveren in eigen beheer ontwerpen en adviezen voor verlichtingsplannen. Onze ervaring en kennis op het gebied van de nieuwste technieken spelen daarbij een grote rol.

Bij bedrijfsinstallaties is bedrijfszekerheid een kernwoord. Stel u voor wat er gebeurt op het moment dat er geen elektriciteit beschikbaar is voor uw bedrijfsproces. Dit heeft over het algemeen grote financiƫle consequenties. Een goede elektrotechnische installatie is een belangrijke schakel voor een bedrijfszekere installatie.

Wilt u meer informatie over verlichting en hoe wij u hiermee van dienst kunnen zijn? Neem dan Contact met ons op.