Elektrastoring Nunspeet

Wanneer je te maken hebt met een elektrastoring in Nunspeet is dit uiteraard zeer vervelend. Het is echter belangrijk om na te gaan waardoor de storing veroorzaakt wordt voordat je besluit contact op te nemen voor het oplossen van de storing. In vele gevallen is het een elektrisch apparaat in huis dat de oorzaak is van de storing. Het is heel eenvoudig om erachter te komen wat de oorzaak is van de elektrastoring door gebruik te maken van de stekkerproef. Door zelf aan de hand van deze proef de oorzaak van de storing te achterhalen kan je onnodige kosten besparen. Wanneer echter blijkt dat de elektrastoring niet wordt veroorzaakt door een elektrisch apparaat in huis is het uiteraard belangrijk om de storing snel te melden. Op deze manier kan de storing spoedig opgelost worden.

Stekkerproef

Het komt erg vaak voor dat een elektrastoring wordt veroorzaakt door een elektrisch apparaat in huis. Om na te gaan of een elektrisch apparaat de stroomstoring veroorzaakt is het mogelijk om een stekkerproef uit te voeren. Dit kun je doen door om te beginnen alle stekkers van elektrische apparaten uit de stopcontacten te halen. Het is belangrijk om geen enkel apparaat over te slaan. Let er dus op dat je bijvoorbeeld ook de stekker van de Cv- ketel er uithaalt. Wanneer je alle stekkers uit de stopcontacten hebt gehaald zorg je ervoor dat de schakelaars in de meterkast weer in de goede stand zet. Als je dit hebt gedaan sluit je één voor één de elektrische apparaten aan op de stopcontacten. Mocht de storing veroorzaakt worden door een elektrisch apparaat dan zal de schakelaar in de meterkast er uitspringen zodra je dit apparaat weer aansluit op een stopcontact. Je weet nu dat de storing is veroorzaakt door een elektrisch apparaat. Het probleem is in dit geval erg gemakkelijk opgelost, waardoor het niet langer nodig is de elektrastoring te melden.

Oplossen storing

Mocht uit de stekkerproef blijken dat de elektrastoring niet veroorzaakt wordt door een elektrisch apparaat dan is het van belang om dit snel te melden. Door snel een melding te maken van een elektrastoring in Nunspeet is het mogelijk dat de storing snel wordt verholpen. Op deze manier is de elektrastoring snel op te lossen en wordt de hinder die je ondervindt door de storing beperkt. Om een melding te maken van een elektrastoring kun je telefonisch contact opnemen en zo de storing doorgeven. Een melding kan echter ook gemaakt worden door het contactformulier in te vullen. Het doorgeven van een melding gaat erg gemakkelijk via bijvoorbeeld gebruik te maken van een smartphone.

Storing melden