Elektrastoring Hattem

Om er zeker van te zijn dat er in het geval van een storing daadwerkelijk sprake is van een elektrastoring is het erg belangrijk om dit te na te gaan aan de hand van een aantal tests. Een storing kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Zo wordt een storing vaak veroorzaakt door bijvoorbeeld een elektrisch apparaat in huis of door een netstoring. Het is gemakkelijk om na te gaan wat de oorzaak van de storing is. Wanneer het blijkt dat de storing bijvoorbeeld niet door een elektrisch apparaat is veroorzaakt is het belangrijk om de elektrastoring in Hattem te melden. Een storing kan gemeld worden door telefonisch contact op te nemen of door een contactformulier in te vullen. Dit kan gemakkelijk gedaan worden met een mobiele telefoon.

Test uitvoeren

In het geval van een storing is het belangrijk om als eerste te achterhalen of deze storing veroorzaakt wordt door een elektrisch apparaat in huis of door een netstoring. Om na te gaan of de storing is veroorzaakt door een elektrisch apparaat is het belangrijk om alle stekkers van de elektrische apparaten uit de stopcontacten te halen. Vervolgens schakel je de groepen in de meterkast aan en sluit je de elektrische apparaten één voor één weer aan op de stopcontacten. Het kan zijn dat de schakelaar van de bijbehorende groep in de meterkast afslaat. In dat geval wordt de storing dus veroorzaakt door een elektrisch apparaat in huis en is het dus niet nodig om de storing te melden. De elektrastoring is in dit geval gemakkelijk zelf op te lossen, omdat het direct duidelijk is welk apparaat de storing veroorzaakt. Indien geen enkele schakelaar in de meterkast omslaat is er daadwerkelijk sprake van een elektrastoring. Wanneer deze elektrastoring in Hattem plaatsvindt kunt u gemakkelijk contact opnemen.

Contact opnemen

Wanneer er sprake is van een elektrastoring in Hattem is het van belang om er zeker van te zijn dat de storing niet door een elektrisch apparaat in huis wordt veroorzaakt. Wanneer dit niet het geval blijkt te zijn, is het erg belangrijk om de storing snel te melden, zodat de storing snel verholpen kan worden. Om een melding te maken van een elektrastoring dan kan dit gedaan worden via de telefoon of door het contactformulier op de website in te vullen. Na het invullen van het contactformulier zal er zo spoedig mogelijk contact opgenomen worden om de storing zo snel mogelijk op te lossen.

Storing melden